Родени от огън,
тлеещи в пепел.
Виновни пред "Царят",
невинни пред Бог.
Стреляни с думи,
безсънни и гладни.
Понесли живота
над своите рани.
Безпътни, свирепи,
обрекли на чудо
мечтите си светли...
Стомана сме ние,
калена и твърда!
Времето крие
истина мъдра.
Ръцете ни силни,
творят те благата!
Душмани "всесилни",
има разплата!
Има разплата!
© Хари Спасов Все права защищены