25.01.2020 г., 7:17 ч.

Има разплата 

  Поезия » Пейзажна
343 1 8

Родени от огън,

тлеещи в пепел.

Виновни пред "Царят",

невинни пред Бог.

Стреляни с думи,

безсънни и гладни.

Понесли живота

над своите рани.

Безпътни, свирепи,

обрекли на чудо

мечтите си светли...

 

Стомана сме ние,

калена и твърда!

 

Времето крие

истина мъдра.

Ръцете ни силни,

творят те благата!

 

Душмани "всесилни",

има разплата!

Има разплата!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??