20 июн. 2008 г., 21:16

Имам и това, което нямам... 

  Поэзия » Другая
3267 2 36
 

Мама беше хубава и кратка.
Не порасна. Просто си отиде.

Нямах време да си търся вярата -

сложиха я в рокля от коприна.

Сресаха я. (Точно като мене!)

Силата я правеше единствена.

Толкова красиво погребение

няма как дори да се измисли.

Мразя да запълвам празнота й.

Имам и това, което нямам.

Дълги са годините, след датата.

 

А животът... точно като мама.

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??