29 февр. 2020 г., 20:25

Имам всичко 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Свободный стих
873 3 0

Искам да бъдеш в живота ми, 

но не за ден или два, а завинаги до мен.

Искам живота ти да споделям

в добри и лоши дни и нощи.

 

Сгушена в ръцете ти да заспивам, 

задоволена от ласките и любовта ти, 

да ме притискаш нощем към себе си, 

да чувствам, че завинаги сме едно цяло.

 

Винаги до теб, винаги до мен, 

ти си мъжът, когото обичам и желая, 

ти си любовта и страстта, 

тялото ми единствено теб желае.

 

Бог ни срещна и сърцата ни събра, 

за да бъдем заедно в добро и зло.

И на Бог благодаря за теб, 

имам ли любимите си хора — имам всичко! 

 

 

 

 

 

16.02.2020 г./ 16:54 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??