Искам да бъдеш в живота ми,
но не за ден или два, а завинаги до мен.
Искам живота ти да споделям
в добри и лоши дни и нощи.
Сгушена в ръцете ти да заспивам,
задоволена от ласките и любовта ти,
да ме притискаш нощем към себе си,
да чувствам, че завинаги сме едно цяло.
Винаги до теб, винаги до мен,
ти си мъжът, когото обичам и желая,
ти си любовта и страстта,
тялото ми единствено теб желае.
Бог ни срещна и сърцата ни събра,
за да бъдем заедно в добро и зло.
И на Бог благодаря за теб,
имам ли любимите си хора — имам всичко!
16.02.2020 г./ 16:54 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка All rights reserved.