14 сент. 2013 г., 19:08

Импресия 

  Поэзия » Любовная
710 0 3

Я кажи ми, облаче ле бяло,

Къде литна, в мъка запиляно, 

Ти видя ли нейните дворове,

Чу ли тъжно тя да ти говори?


Чу ли, мило облаче ле бяло, 

Как сърце ù, обич насъбрало,

В песен сутрин дворите оглася,

Как и славей нежно ù приглася?


Ах, добричко облаче ле бяло,

Отнеси ти трелите далече,

Докосни сърце му с тая песен,

Завладей го в тоя ден чудесен!



© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??