19 июн. 2011 г., 21:39

Инцидент 

  Поэзия » Другая
494 0 0

Писък на линейка

разпори тишината,

по вятъра жалейка

изпрати в тъмнината.


Нещастие ужасно

навярно се е случило

с последици неясни.

Тълпата се е скупчила...


Днес някой неразумно

в душата ми се вряза.

С жестокост най-безумна

сърцето ми разряза.


И Вярата ми мъртва е,

а Любовта е в кома.

Мечтите - изчегъртани.

Копнежите - бездомни.


Стремежите - на колене

и победена Волята...

Реанимирайте поне

Надеждата ми, моля ви...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??