Писък на линейка
разпори тишината,
по вятъра жалейка
изпрати в тъмнината.
Нещастие ужасно
навярно се е случило
с последици неясни.
Тълпата се е скупчила...
Днес някой неразумно
в душата ми се вряза.
С жестокост най-безумна
сърцето ми разряза.
И Вярата ми мъртва е,
а Любовта е в кома.
Мечтите - изчегъртани.
Копнежите - бездомни.
Стремежите - на колене
и победена Волята...
Реанимирайте поне
Надеждата ми, моля ви...
© Нина Чилиянска Всички права запазени