30 янв. 2009 г., 12:58

Ириси 

  Поэзия
872 0 24


Очите ти
като водовъртеж
увличат и поглъщат.
Да се съпротивлявам
трябва ли?
Не искам…
Оставям се
топлината им да ме обгърне,
а там -
в средата,
кротко ириси цъфтят
с капчици надежда
върху тях.

Ще ги погаля -
дано я сбъдна…





© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??