18 авг. 2008 г., 16:06

исках да кажа... 

  Поэзия » Другая
699 0 22

исках
да кажа на вятъра
че…
но той избяга
всъщност
накъде все бърза
никога до мен
не се спира
и как ли изглежда
ако извикам
дали ще ме чуе
играе си с думите
като с есенни листа
а може би умее
мисли да чете…



© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??