Aug 18, 2008, 4:06 PM

исках да кажа... 

  Poetry » Other
697 0 22

исках
да кажа на вятъра
че…
но той избяга
всъщност
накъде все бърза
никога до мен
не се спира
и как ли изглежда
ако извикам
дали ще ме чуе
играе си с думите
като с есенни листа
а може би умее
мисли да чете…



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??