4 апр. 2008 г., 11:27

Искам... 

  Поэзия » Другая
1047 0 61

 

 

 

                     Видях...
                     във полето
                     кончета млади
                     да тичат...
                     и все от тогава
                     див полъх
                     от грива
                     към мене долита...
                     и чух...
                     във полето
                     оня шум 
                     от копитца...
                     и все от тогава
                     тишината
                     раздира
                     и пак ме настига...
                     искам...
                     в сърцето
                     кончета млади
                     да зърна...
                     и все си мечтая
                     някога
                     с трепет
                     пак там да се върна...

     

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??