Видях...
във полето
кончета млади
да тичат...
и все от тогава
див полъх
от грива
към мене долита...
и чух...
във полето
оня шум
от копитца...
и все от тогава
тишината
раздира
и пак ме настига...
искам...
в сърцето
кончета млади
да зърна...
и все си мечтая
някога
с трепет
пак там да се върна...
© Магдалена Костадинова All rights reserved.