8 нояб. 2019 г., 19:44

Искам да летя 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
912 2 4

Как искам да летя!

Но крилата ми ранени са...
Пресни рани, 
не могат да зараснат. 

 

След време само
белези ще останат.
Вече не ме боли... 
Гори ме...

 

Сред облаците рея
поглед замечтан...
Кога ли? Някога!?
Слънцето ще мога 
да докосна пак!

 

Спри да късаш
всеки порив мой,
във опит да ме приземиш!
Закърпи ги с обичта си!
Дай им свобода! 
Птиците създадени са
да летят!!!

© Екатерина Глухова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »

14 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??