14 янв. 2009 г., 11:42

Искам да лудувам 

  Поэзия » Другая
617 0 4
Искам да танцувам,
искам да лудувам.
Птица да съм аз и да полетя.
Тази дискотека тясна е пътека
за моя танц сега и за песента.
Хей, момиче, къде си ти,
казват скрито твоите очи.
Ти ме чакаш всеки ден,
а пък беше супермен.
Аз казвам "ела и ти,
не тъгувай и не се сърди".
С приятели добри,
знай, купонът ще върви.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??