Jan 14, 2009, 11:42 AM

Искам да лудувам 

  Poetry » Other
616 0 4
Искам да танцувам,
искам да лудувам.
Птица да съм аз и да полетя.
Тази дискотека тясна е пътека
за моя танц сега и за песента.
Хей, момиче, къде си ти,
казват скрито твоите очи.
Ти ме чакаш всеки ден,
а пък беше супермен.
Аз казвам "ела и ти,
не тъгувай и не се сърди".
С приятели добри,
знай, купонът ще върви.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??