14.01.2009 г., 11:42 ч.

Искам да лудувам 

  Поезия » Друга
615 0 4
Искам да танцувам,
искам да лудувам.
Птица да съм аз и да полетя.
Тази дискотека тясна е пътека
за моя танц сега и за песента.
Хей, момиче, къде си ти,
казват скрито твоите очи.
Ти ме чакаш всеки ден,
а пък беше супермен.
Аз казвам "ела и ти,
не тъгувай и не се сърди".
С приятели добри,
знай, купонът ще върви.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??