11 янв. 2011 г., 23:02

Искам да му кажа нещо... 

  Поэзия » Любовная
688 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=c4-cyYvCW8I&feature=related

 

Как искам да му кажа нещо…

Не знам какво, но да си проличи,

че понякога, когато ме поглежда,

искам да не видя други очи.

Не знам какво, но искам да разбира -

до никъде без него нямаше да стигна,

и щях безпомощно да си умирам,

и нямаше да търся сили да се вдигна.

Как искам да му кажа да докосва,

да се изгуби смело някъде по мен

и че любов се усеща, независимо дали е сложно или просто…

А той дали в очите ми вече сам не го е прочел?

 

11.01.2011г.

гр. Сопот

 

 

На една гей любов... :)

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??