Jan 11, 2011, 11:02 PM

Искам да му кажа нещо... 

  Poetry » Love
689 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=c4-cyYvCW8I&feature=related

 

Как искам да му кажа нещо…

Не знам какво, но да си проличи,

че понякога, когато ме поглежда,

искам да не видя други очи.

Не знам какво, но искам да разбира -

до никъде без него нямаше да стигна,

и щях безпомощно да си умирам,

и нямаше да търся сили да се вдигна.

Как искам да му кажа да докосва,

да се изгуби смело някъде по мен

и че любов се усеща, независимо дали е сложно или просто…

А той дали в очите ми вече сам не го е прочел?

 

11.01.2011г.

гр. Сопот

 

 

На една гей любов... :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??