25 янв. 2012 г., 13:34

Искам да прошепна 

  Поэзия » Любовная
740 0 0

Искам да прошепна,
нежно да нашепна
думи две в тишината.

Искам да докосна,
нежно да погаля
две очи в мрака.

Искам да ги чуя,
нежно да послушам
сънищата ти дълбоки.

Сами сме двама
в топлото легло,
аз гледам теб,
а ти безкрая.

© Димитър Писюзев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??