Jan 25, 2012, 1:34 PM

Искам да прошепна 

  Poetry » Love
744 0 0

Искам да прошепна,
нежно да нашепна
думи две в тишината.

Искам да докосна,
нежно да погаля
две очи в мрака.

Искам да ги чуя,
нежно да послушам
сънищата ти дълбоки.

Сами сме двама
в топлото легло,
аз гледам теб,
а ти безкрая.

© Димитър Писюзев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??