25.01.2012 г., 13:34 ч.

Искам да прошепна 

  Поезия » Любовна
742 0 0

Искам да прошепна,
нежно да нашепна
думи две в тишината.

Искам да докосна,
нежно да погаля
две очи в мрака.

Искам да ги чуя,
нежно да послушам
сънищата ти дълбоки.

Сами сме двама
в топлото легло,
аз гледам теб,
а ти безкрая.

© Димитър Писюзев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??