18 мая 2011 г., 22:59

Искам нещо лудо 

  Поэзия » Другая
849 0 1

Искам нещо лудо,

казах го накрая и на себе си,

признах го...

катерих се по улици нагорнища,

и черпих от тъмнината на нощта,

от високо във тревата паднах,

повличайки и друг със своята ръка...

На свещ и шейка си усетих сладък.

Смях се някак от сърцe.

До конници седях на осветено.

Запътила се към върха,

попаднах в шума есенни листа.

И лудостта просветна...

Беше ли останала и без червено

като розата без цвят, стеблото без листа...

 

Искам нещо лудо...

Признавам си,

ти много точно ме разбра.

 

15.11.2010

© Мир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??