Ти си смес от всичко красиво
в този объркан и побъркан свят.
Влезе в сърцето ми мълчаливо
и придоби ежедневието ми цвят.
Нужен си ми, за да живея.
Да те целувам е блаженство.
Искам с теб да остарея.
Гледайки те, виждам съвършенство.
И вече спрях да се страхувам
какво утрешният ден ще поднесе.
На по-високо ниво съществувам -
аз съм добре, щом ти си добре.
Ласките ти не ще ми омръзват.
Не съм се чувствала така.
Всички думи се изплъзват,
а искам най-красивите да изрека.
Но ще го кажа с простичък език -
докато не спра да дишам,
няма да има и един миг,
в който да не те обичам!
© Диляна Георгиева Все права защищены
Хубаво е, че си влюбена, миличка! Усмивки!