May 14, 2014, 7:50 AM

Искам с теб да остарея 

  Poetry » Love
1451 0 1

Ти си смес от всичко красиво

в този объркан и побъркан свят.

Влезе в сърцето ми мълчаливо

и придоби ежедневието ми цвят.

 

Нужен си ми, за да живея.

Да те целувам е блаженство.

Искам с теб да остарея.

Гледайки те, виждам съвършенство.

 

И вече спрях да се страхувам

какво утрешният ден ще поднесе.

На по-високо ниво съществувам -

аз съм добре, щом ти си добре.

 

Ласките ти не ще ми омръзват.

Не съм се чувствала така.

Всички думи се изплъзват,

а искам най-красивите да изрека.

 

Но ще го кажа с простичък език -

докато не спра да дишам,

няма да има и един миг,

в който да не те обичам!

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Брей...аз таквиз обещания не давам даже и в стихове
    Хубаво е, че си влюбена, миличка! Усмивки!
Random works
: ??:??