13 сент. 2023 г., 20:19

Искрени очи 

  Поэзия » Любовная
189 0 2

Който истински обича

дава всичко от сърце!
Скъпи думи не изрича - 
те изгряват на лице.

 

Няма нужда от излишни
и помпозни суети.
Няма пози неприлични,
а две искрени очи.

 

Няма пориви наивни
и капризи с тънък фарс.
Има  трепети завидни
и очакван с жажда час.

 

Който истински обича
не ранява, не вреди.
Без сърце не се зарича,
без душа - дом не гради!

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасно стихотворение, благодаря ти че го сподели с нас.
  • Само, че "Няма пориви наивни" въобще не съм съгласен 😊, но като цяло, браво 👍
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??