Който истински обича
дава всичко от сърце!
Скъпи думи не изрича -
те изгряват на лице.
Няма нужда от излишни
и помпозни суети.
Няма пози неприлични,
а две искрени очи.
Няма пориви наивни
и капризи с тънък фарс.
Има трепети завидни
и очакван с жажда час.
Който истински обича
не ранява, не вреди.
Без сърце не се зарича,
без душа - дом не гради!
© Наташа Басарова Всички права запазени