29 мар. 2008 г., 09:45

Искри любов 

  Поэзия » Любовная
816 0 20
Отново си весела до мен,
отново напред вървим.
В този ясен пролетен ден
бъдещето с обич градим.

Слънцето гали топло косите
и закачливо ни намига.
Превръщаме в любов мечтите,
за нас един живот не стига.

Ръцете ни сърца рисуват,
очи от щастие преливат.
Душите ни в рая плуват,
божествеността откриват.

Ще светим и ще изгорим
като две блестящи комети.
Искри любов ще подарим
на хиляди сърца-планети.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??