13 дек. 2013 г., 20:26

Искрица топлина 

  Поэзия » Любовная
688 0 2

Понякога усещам любовта ти -

като топъл юлски ден

пареща така в сърцето,

весело проникваща във мен.

 

Понякога тя бурна е -

оставяща в душата ми следи,

като приливна вълна

от бистри и студени сълзи.

 

Понякога чувствам я така далечна,

сякаш от мен на сто лета,

тогава ме обзема страх и ужас,

че не си до мен сега.

 

Понякога докосвам твоите ръце студени,

от тях не идва вече топлина,

а устните ти червени

сякаш целуват друг в нощта.

 

Не искам да усещам зима -

на твоето, на моето лице,

вярвам, че искрица има,

която ще разпали отново твоето сърце!

© Ванс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря много за хубавите думи
  • ВЪЗХИТИТЕЛНО СИЛНА ЛЮБОВ И ТОПЛИНА!!!!!!!!!ТОЛКАВА НЕЖНО И СТРАСТНО!!!!!!!БРАВО НА ТЕБ!!!!!!!!!МНОГО МНОГО МИ ХАРЕСА!!!!!! Изключителнен талант имаш!!!!!!!!!!!!!!Пожелавам ти винаги да се чувстваш така, винаги да има топлина в сърцетото ти и никога да не ти е студено!!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??