23 июн. 2017 г., 10:22

Истинска ... 

  Поэзия » Любовная
497 1 14

Копнежен стих,
разплакана сълза,
безсънни нощи
след болка помъдряла.
Сподавен стон,
онемяла тишина
от спотаени рани
заглъхнали в мълчание.
Събуждащ сън,
слънчева дъга,
рисуван изгрев
с пролетни одежди.
Галещ лъч,
искрица топлина,
парещи мечти
безмълвно споделени.
Това съм Аз!
Разлистена.
Смутена.
Чувствителна.
Копнежно-пожелана.
Една искра
с усмивка в утринта.
По-истинска
и по-загадъчна
от... шепот.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??