15 июл. 2008 г., 11:50

История за "любовта" 

  Поэзия » Другая
755 0 24
Проникна в нея.
Още като малка.
Първо в нейния ум и душа.
Тя не търсеше:
почест и награда.
Само да стане -
обична жена.
Завзе без протести и узурпира
нейните сини очи.
И я държеше,
като куче на каишка,
а тя не спря...
да го боготвори.
Проникна в нея.
Още като малка.
Тяло - идеално за целта.
Тя нямаше на кой да изплаче
своята болка и тъга.
Напусна я.
Без да се обади.
За да потърси
друго тяло и сърце.
А тя? Прегръщаше докато спеше
мисълта за бъдещото им дете.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??