23 апр. 2017 г., 22:40

Избор 

  Поэзия » Любовная
1496 5 8

Трудна любов е това...

Аз – в моя си свят,

Ти –  в твоя,

между Аз и Ти –

много слова.

Между двата ни свята –

двубой е.

Трудният избор боде...

Мен – под клепача,

Тебе – в гърдите.

Ако ме питаш:

"Сега накъде?",

очите ми знаят.

Ти сърцето си питай.

© Калина калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??