Трудна любов е това...
Аз – в моя си свят,
Ти – в твоя,
между Аз и Ти –
много слова.
Между двата ни свята –
двубой е.
Трудният избор боде...
Мен – под клепача,
Тебе – в гърдите.
Ако ме питаш:
"Сега накъде?",
очите ми знаят.
Ти сърцето си питай.
© Калина калина Всички права запазени