Можех да стана журналист
Не станах
Там се говори за другите
с думи
Можех да стана адвокат
не станах
там се обсъждат съдбите на другите
с думи
Можех да стана поет
не станах
там се изливат чувствата
с думи
За това избрах
Музикант
там се говори
Без Думи
© Румяна Друмева Все права защищены