25.02.2018 г., 9:58 ч.

Избор 

  Поезия » Свободен стих
578 4 19

Можех да стана журналист

Не станах

Там се говори за другите

с думи

Можех да стана адвокат

не станах

там се обсъждат съдбите на другите

с думи

Можех да стана поет

не станах 

там се изливат чувствата

с думи

За това избрах 

Музикант

там се говори 

Без Думи

 

© Румяна Друмева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??