Feb 25, 2018, 9:58 AM

Избор 

  Poetry » Free verse
590 4 19

Можех да стана журналист

Не станах

Там се говори за другите

с думи

Можех да стана адвокат

не станах

там се обсъждат съдбите на другите

с думи

Можех да стана поет

не станах 

там се изливат чувствата

с думи

За това избрах 

Музикант

там се говори 

Без Думи

 

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??