6 мая 2011 г., 01:06

Избор на посока (или удобни за изстрели) 

  Поэзия » Любовная
701 0 2

 

 

       Избор на посока

(или удобни за изстрели)


Когато думите са плоскост за катерене,
не е ли по-добре да замълчим.
Да се погледнем и да си повярваме, че...

без нападение да се победим.

 

Ръцете могат да не бъдат брони,

очите да не търсят вина,

ни пробойни, удобни за изстрели,

а тихи, ключар за сърца.

 


      (когато думите

ръцете могат

плоскост да бъдат

катерени брони,

не е ли по-добре с очите

да замълчим,

да не търсим вини,

да се погледнем с пробойни,

да си повярваме - удобни за изстрели,

че без нападение, а тихи

можем да се победим
като сърца, без ключар.)

 

    05.05.2011


© Боряна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Можем!
    Стига да искаме!
    Хубаво стихотворение!
  • 'Когато думите са плоскост за катерене,
    не е ли по-добре да замълчим.'
    щеше ми се да можех да я практикувам тази мъдрост, но уви

Предложения
: ??:??