9 нояб. 2007 г., 14:25

Изборът 

  Поэзия » Любовная
551 0 1

Стоя на кръстопът

съвсем сам и изплашен,

ако поема по грешния път,

 дали ще знам как да се върна?

Сега искам да изтрезнея,

изчиствайки последната

фибра любов от кръвта си.

Чакам да умре привързаността ми

към лъжите, в които вярвах.

Бях сам, имах нужда от теб,

исках те, проклинах те,

мразех те и отново те обичах.

Изгубен между теб и мен.

Вярвах ти до последния си ден.

 

 

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??