22 сент. 2009 г., 12:43

Изчерпване 

  Поэзия » Другая
428 0 3

Това са само думи след тъга,
кристалчета от клетчиците сиви,
мъгла след огъня, заровен в пепелта,
след полет – пристан, отдих след усилие.

 

Емоциите няма ги, уви!
Тъй хубаво ми беше да тъгувам.
Не много умни, може би, слова,
но някак си ме карат да празнувам.

  

Това са само мисли във нощта,
които пиша, за да не забравя.
Преграда сложих. Болката умря.
Сега съм нова и деня прославям.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??