21 июн. 2020 г., 04:05

Изгаряне до дъно... 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
748 1 0

Раздухвани светят огньовете
На прахосани палещи страсти
С непрегърнати блясъци молят
За рисувани в бяло контрасти...

За разтуха в промени затворени
Зъзнат в зимните спорове
Неразумно и гневно оборени
Огньове..., с възраст разголена...

Преотстъпени с гаснещи думи
Заслепени в мастилени фокуси
По принуда ме изгарят до дъно
Огньове..., с упоритa жестокост...

© Пламен Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??