21.06.2020 г., 4:05 ч.

Изгаряне до дъно... 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
740 1 0

Раздухвани светят огньовете
На прахосани палещи страсти
С непрегърнати блясъци молят
За рисувани в бяло контрасти...

За разтуха в промени затворени
Зъзнат в зимните спорове
Неразумно и гневно оборени
Огньове..., с възраст разголена...

Преотстъпени с гаснещи думи
Заслепени в мастилени фокуси
По принуда ме изгарят до дъно
Огньове..., с упоритa жестокост...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??