16 мая 2010 г., 19:47

Изгори ме 

  Поэзия » Любовная
682 0 0

Ти мен погледна само веднъж.
Не мога да устоя.
Мисля ден и нощ
за тази среща между нас.
Искам с тебе още веднъж
да ме срещне случайността.
Искам да ти кажа, че не мога да заспя.
Душата ми за тебе само гори
и не знае къде тази нощ да спре.
Душата ми е само твоя сега
и на твойта врата търси любовта.
Душата ми...
Аз теб погледнах само веднъж.
Изгори ме с огън ти.
Искам ден и нощ страст да пленява сърцата ни.
Не мога вече, не мога така,
без теб да чакам нощта.
Душата ми за тебе само гори
и не знае къде тази нощ да спре.
Душата ми е само твоя сега
и на твойта врата търси любовта.
Душата ми...
Искам всяка нощ с твоите ласки да горя.
Душата ми за тебе само гори
и не знае къде тази нощ да спре.
Душата ми е само твоя сега
и на твойта врата търси любовта.
Душата ми...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??