Искам да започна наново,
да почувствам как всичко...
ражда се отново, че всичко
имам...дори и това което нямам.
Мечтите и волята, желанието
без повече страхове или лъжи...
Само любов безкрайно за теб...
Защото само тя е от значение...
А всичко останало е просто нищо,
друго не ми е нужно, само ти -
само блясъка в очите ти красиви
и усмивката ти запленителна.
Всичко останало е безполезно,
вече не мога повече, живяното
не се забравя и не бива да е така.
Ние сме тук, ти си тук, обичам те.
© Тита Все права защищены