1.12.2016 г., 0:23 ч.

Изгрев... 

  Поезия » Любовна
1310 3 6

 

 

Искам да започна наново,

да почувствам как всичко...

ражда се отново, че всичко

имам...дори и това което нямам.

 

Мечтите и волята, желанието

без повече страхове или лъжи...

Само любов безкрайно за теб...

Защото само тя е от значение...

 

А всичко останало е просто нищо,

друго не ми е нужно, само ти -

само блясъка в очите ти красиви

и усмивката ти запленителна.

 

Всичко останало е безполезно,

вече не мога повече, живяното

не се забравя и не бива да е така.

Ние сме тук, ти си тук, обичам те.

 

© Тита Всички права запазени

" Трябва да се радваме на това което имаме, а не да плачем за това което нямаме."

 

Защото нямаме нищо в този живот, освен любовта и прошката

но въпреки това трябва да се борим, да се трудим, да мечтаем...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, благодаря ви много! Карате ме да се чувствам много добре тук!
  • Многго го харесах.Браво.
  • Живяното - това сме ние. Извън него е само пепелта на Небитието. Затова да го съхраняваме като зеницата на окото си. То е нашето съкровище. Вълнуваш, Тита!
  • В изгрева-той! Добро начало на деня. Харесах!
  • Ново начало... и... любов... Браво! Харесах!
  • Хареса ми много, нов изгрев - нов живот!
Предложения
: ??:??