Ехоо, свят?
Появи се!
Къде си?
Няма те.
Скри се.
Аз съм тук,
просто за малко избягах-
не цупи се...
Връщам се, но теб сякаш те няма...
Покажи се!...
Сърдиш ли ми се, свят,
че избягах?
-Е добре.
И аз ти се сърдя тогава,
че повод ми даде.
Но ето-
аз върнах се,
а тебе те няма.
Питам къде си?
Или просто винаги
бил си измама?
© Цветелина Маркова Все права защищены