Разговор кратък
Размяна на думи
Усмивка оттатък
Вятър шуми...
Сякаш нашепва
Близки души
Нещо потрепва
Какво всъщност си ти
Останала вяра
Там някъде скрита
Моминска дара
С прах покрита
Скъпа старина
От времето пропита
Слънце в утринта
Бутилка неизпита
Една сълза изтрита
Останала след дъжд
За зрънце никой не попита
Загубило се в златна ръж
Просто вяра трябва
Да туптят сърца
Живота как ни грабва
Губим се в тишина
© Любомир Деничин Все права защищены