15 дек. 2007 г., 11:24

Изгубена... 

  Поэзия » Другая
1454 0 22

Изгубена сред вятъра потаен,

брули и последните листа.

Падат нежно върху моята коса

и се стичат бавно по моята душа…


Капки дъжд задържат моя поглед,

грацията скрита в тях ме заслепява,

с поетичната страна на красотата…


Мракът поглъща всичко постепенно,

а мен ме извисява…

Тъмнината сее семето на моята тъга,

тъга по дивна светлина…


Зимата ме топли

само край огнището омайно...

Излегнала се нежно върху топлото легло,

обгърнала с мека длан стената между нас...


Изгубена сред искряща топлина...

© Зузка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??