И пак си спомням твоите слова,
как ми шепнеш тихо в тъмата:
"Обичам те, една си на света",
но думите остават само спомен в душата.
Изгубих аз последните надежди
и скитам се безцелно в нощта.
Отново търсейки те нейде в тишината.
Отново тъжна и сама...
© Ивелина Станева Все права защищены