4.07.2009 г., 0:49 ч.

Изгубени надежди 

  Поезия » Любовна
1259 0 5

И пак си спомням твоите слова,

как ми шепнеш тихо в тъмата:

"Обичам те, една си на света",

но думите остават само спомен в душата.

 

Изгубих аз последните надежди

и скитам се безцелно в нощта.

Отново търсейки те нейде в тишината.

Отново тъжна и сама...

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??