За теб дадох всичко, Любов
и те изгубих
- изгубих всичко.
Но още помня как намерих те,
а ти по мене се разля,
и хвърлих Всичкото на слепите
сребро,
коси,
цветя.
И тръгнах с теб и с керваните,
целунати така - уста в уста
и невъзможно беше бремето,
а в нас е спряла и кръвта.
Вървиме двама, аз сама.
Върви до мен и Любовта.
Вървиме бавно по ръба.
Вървим с вдигната глава...
И най-накрая аз препънах се,
разпръснах всичко, ти не спря.
Очи затворих и прегънах се,
загубих всичко с Любовта.
© Искра Все права защищены